Producatorii nostri

Prin noi puteti aproviziona si a instala modulele solare, invertoare, sisteme de montare si cabluri solare pentru sistemul dumneavoastra fotovoltaic. 

 

Produsele noastre sunt obtinute de la producatori de renume, cum ar fi SolarWorld, Aleo, Viessmann, Heckert, Panasonic, Sharp, LG, Solar Frontier, Schuco, SCHLETTER, Wurth, SEN, SMA, Fronius, Kostal, Danfoss, Aurora Powerone, Lapp Sisteme KBE Inginerie Electrica si cablu solar VOKA

 

 
 

Panouri solare

Caracteristici de calitate a modulelor noastre solare:

  • Producatorul a fost pentru multi ani pe piata si pot dovedi, prin urmare, durabilitatea produselor sale.
  • Module de certificate de garan?ie pentru performantele specificate.
  • Garantie de buna executie a producatorului este de cel putin 25-30 de ani.
  • Incapsularea de celule solare pastreaza efectele chiar si pe o perioada de 25 de ani.
  • Structura metalica si calitatea sticlei sunt proiectate pentru vant si zapada la sarcini mari.

 

 

Invertor

Invertorul transforma energia electrica din panourile solare din curent alternativ, in curent continuu. Criteriile importante sunt:

  • randament ridicat
  • gama de control larga
  • Urmarirea MPPT
  • durata lunga de viata
Noi folosim doar producatori cu zeci de ani de experienta, cum ar fi SMA, Fronius, Kostal, echipa Inge Powerone, Victron Energy si Danfoss.Acesti producatori ofera perioade de garantie lungi de pana la 10 ani.

 

 
 

Sistemul de montaj

 

Bazele modulelor solare trebuie sa fie, de asemenea, capabile sa reziste la furtuni si vanturi puternice. Contra vantului necesita infrastructura continua timp de mai multe decenii.

Noi folosim doar cei mai importanti producatori de pe piata. Cele mai mari carlige din otel inoxidabil de calitate in combinatie cu profile de aluminiu de inalta calitate de la Schuco, SCHLETTER, Wurth si SEN pentru a garanta o fixare sigura a modulelor fotovoltaice pe acoperis chiar si la cele mai ridicate sarcini de vant si zapada.

 

 

Cablu solar

 

Cablarea sistemului dumneavoastra fotovoltaic trebuie sa fie proiectat pentru o durata lunga de viata. Aveti nevoie de radiatiile UV de la soare, fluctuatiile de temperatura si umiditate pentru a rezista si nu va deveni astfel fragil.

Ne bazam pe Lapp ansambluri de cabluri si sisteme KBE Elektrotechnik. Aceste produse de inalta calitate permit chiar si in conditii climatice extreme buna functionare a sistemului fotovoltaic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vom aranja cu placere o intalnire cu tine.
Trebuie doar sa ne contactati